Nieuws

Leerlingen van de openbare basisschool De Hofmaat hebben hun ideeën en wensen voor Natuurpark Kronenkamp zichtbaar gemaakt in schilderingen, collages en een grote maquette. Samen met de wensen van buurtbewoners heeft dit geresulteerd in een voorlopig ontwerp. Daarnaast zijn een logo en spandoek voor bij de ingang van het park ontworpen.

Het geheel was afgelopen vrijdag te zien in een expositie op school, die om 12.30 uur werd geopend door burgemeester Joost van Oostrum van Berkelland. Veel ouders, opa’s en oma’s waren hierbij aanwezig. ’s Avonds was de expositie geopend voor andere belangstellenden en ook hier werd dankbaar gebruik van gemaakt.

’s Middags was er tevens gelegenheid om in het natuurpark rond te kijken. Zo kreeg men een beeld van wat in de afgelopen periode al is gedaan en hoe het eruit kan gaan zien. Alom overheerste enthousiasme.