Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VOLOP ACTIVITEITEN IN NATUURPARK KRONENKAMP OP 30 JUNI 2018

30 juni 2018 11:00 - 17:00

Op 30 juni 2018 wordt een buurtmarkt georganiseerd in Natuurpark Kronenkamp, Kronenkamp 14 in Neede van 11.00 tot 17.00 uur.

Het doel van de buurtmarkt is dat m.n. de buurtbewoners van het natuurpark, organisaties vooral uit Neede en alle anderen die dat willen elkaar (nog beter) leren kennen. Dit kan o.a. door hun activiteiten / hobby’s te laten zien. En dat kan alles zijn, van een moestuin tot survivallen. Voor kinderen is er een open podium. En natuurlijk willen wij zoveel mogelijk mensen (opnieuw) kennis laten maken met Natuurpark Kronenkamp, wat tot nu toe tot stand is gebracht en waar naar toe wordt gewerkt.

Inmiddels zijn al verschillende toezeggingen binnen: van pannenkoeken bakken tot de Tennisvereniging en de eigenaar van een drone tot de Vereniging voor Agrarisch Natuurbeheer (VAN).

Heeft u een leuke hobby die u met anderen wilt delen of kent u iemand die dat zou willen, dan kunt u zich nog aanmelden. Wij nodigen iedereen van harte uit om mee te doen. Stuur uw naam, telefoonnummer en activiteit/hobby per e-mail naar info@natuurparkkronenkamp.nl.

Gegevens

Datum:
30 juni 2018
Tijd:
11:00 - 17:00