Vul hieronder uw gegevens in om je aan te melden als vrijwilliger.

Stichting Natuurpark Kronenkamp is een vrijwilligersorganisatie. Vrijwilligers kunnen zich, naar aard van hun interesse, aansluiten bij de activiteiten rond een van de thema’s. Voor de totstandkoming maar ook voor de instandhouding van het natuurpark is niet alleen geld nodig, maar ook een aantal enthousiaste mensen die zich als vrijwilliger bezighouden met de activiteiten rondom het park en het onderhouden van het natuurpark. Vrijwilligers werken elke eerste maandag van de maand of elke derde donderdag van de maand van 9 tot 12.
Naast het onderhoud van het park zijn we ook op zoek naar gastheren en gastvrouwen die Het Filter beheren tijdens de openingstijden op woensdag- en vrijdagmiddag en tijdens andere activiteiten. Gastheren en gastvrouwen verwelkomen individuele personen en/of groepen, staan hen te woord en schenken een kopje koffie of thee.

Ik stem ermee in dat persoonsgegevens voor onderlinge communicatie en beeldmateriaal voor externe publiciteit van Natuurpark Kronenkamp worden gebruikt en opgeslagen door het bestuur van Stichting Natuurpark Kronenkamp. Deze gegevens worden verwijderd wanneer ik mij terugtrek (bekijk hier het privacybeleid).