Laden Evenementen

« Alle Evenementen

FOTOWEDSTRIJD ‘HERFST IN BERKELLAND’

28 augustus 08:00 - 30 november 17:00

De herfst staat voor verandering: overal in de natuur zien we dingen veranderen. De bladeren vallen van de bomen en het weer wordt natter en koeler. Ook in het dierenrijk zie je dat terug. Sommige dieren stappen af van hun gebruikelijke routine om zich op de winter voor te bereiden.

Zo ook zijn in de mooie natuur van de gemeente Berkelland en in de woonomgeving deze veranderingen te zien. Sommige momenten zijn fotogeniek.

Pak dan uw camera of smartphone en laat ons daarvan meegenieten. Kies de beste foto uit en stuur deze voor 1 december 2023 aan info@natuurparkkronenkamp.nl

Een selectie van de foto’s wordt van 16 januari t/m 6 maart 2024 geëxposeerd in Het Filter op Natuurpark Kronenkamp in Neede; de overige ingezonden foto’s worden door middel van een PowerPoint-presentatie aan de bezoekers getoond.

 

Hoe doet u mee?

· Fotografeer deze herfst uw fotogenieke moment in de gemeente Berkelland.

· Lees onderstaande spelregels.

· Stuur voor 1 december 2023 één foto in naar info@natuurparkkronenkamp.nl

· Vermeld in de e-mail duidelijk uw naam, de datum waarop de foto is genomen, de locatie, uw e-mailadres en uw telefoonnummer.

· De jury zal eind december de uitslag bekend maken.

 

Spelregels

· Iedereen mag meedoen.

· Maximaal één foto per persoon.

· Foto is horizontaal / landscape

· De foto moet digitaal worden ingezonden als jpeg. Minimaal formaat 1 MB.

· Foto inzenden die in de herfst van 2023 is gemaakt.

· De natuur wordt niet verstoord door de fotograaf.

· Door deelname aan de fotowedstrijd verleent de deelnemer Natuurpark Kronenkamp het volledige en onvoorwaardelijke gebruiksrecht van het beeld voor gebruik in alle media en publicitaire uitingen zonder dat er een vergoeding tegenover staat.

· De deelnemer vrijwaart Natuurpark Kronenkamp voor claims van derden die pretenderen auteursrecht of portretrecht te hebben.

Gegevens

Begin:
28 augustus 08:00
Einde:
30 november 17:00