Nieuws

OFFICIËLE START VAN DE BOUW

Toen was het zover. Zaterdag 29 september jl. heeft de officiële start van de bouw in Natuurpark Kronenkamp plaatsgevonden. Hiervoor waren alle vrijwilligers en de bouwers uitgenodigd. Allereerst werd gezellig bijgepraat onder het genot van koffie/thee met kastanjetaart, gemaakt door vrijwilliger Jan Scheffers, en Kronenkamperkoek. Voorzitter Ger Borgers heette allen welkom en blikte kort terug op de totstandkoming tot nu toe.

Vervolgens was het aan Jan Scheffers, de oudste vrijwilliger en één van het eerste uur, om de starthandeling te verrichten. Met een weloverwogen ruk aan het touw onthulde hij een grote artist impression van de toekomstige ontmoetingsruimte. Naar verwachting is deze eind juni gereed.

Heeft u interesse in vrijwilligerswerk in deze nieuwe ontmoetingsruimte of in het natuurpark, meldt u zich dan aan: https://natuurparkkronenkamp.nl/word-vrijwilliger/ . Er is werk op het gebied van o.a. onderhoud van het groen en gebouwen, duurzaamheid, waterzuiveringsmuseum, buurtactiviteiten, beheer ontmoetingscentrum en gastvrouw/-heer.