Nieuws

Wij zijn weer open!

In de afgelopen periode is met toepassing van door de overheid gestelde maatregelen noodzakelijk werk verricht in Natuurpark Kronenkamp. Het park ligt er dan ook prachtig bij. Nu de maatregelen zijn versoepeld is het park onder bepaalde voorwaarden weer toegankelijk. Deze voorwaarden zijn in een protocol opgenomen, in te zien door HIER te klikken. Maar blijf thuis als u verkouden of grieperig bent!

Daarom is vanaf maandag 15 juni a.s. ook de ontmoetingsruimte Het Filter weer geopend voor publiek op de maandag-, woensdag- en donderdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur. U kunt de vleermuizenexpositie en de geschiedenis van Neede bekijken en een wandeling over het terrein maken. En natuurlijk is er koffie/thee of een glaasje fris verkrijgbaar.

Wilt u een activiteit organiseren, dan is dat mogelijk voor maximaal 30 bezoekers met inachtneming van het protocol. Een activiteit dient raakvlakken te hebben met een doelstelling van Natuurpark Kronenkamp: natuur, vleermuizen, zuiver water, duurzaamheid, educatie, sociaal-cultureel of erfgoed. Voor een aanvraag kunt u het contactformulier op de website invullen.

Wij heten u hartelijk welkom!